El tamborilero

ALIMENTACIÓN

SAÚDE

XOGOS VIRTUAIS

luns, 11 de xaneiro de 2021

DESFRUTA COAS FROITAS E OS LÁCTEOS: UVAS


 Hoxe comezamos co 1º período de distribución de froita fresca de tempada nos recreos, grazas ao "Programa escolar de consumo de frutas, hortalizas y leches" da Unión Europea coa axuda económica da Unión.
Hoxe comemos: UVAS 



Moi boa para a visión

A uva é unha das froitas máis coñecidas e populares que existen para o cuidado da visión e da vista, grazas ao seu altísimo contido en antioxidantes naturais, que axudan a previr e retrasar a evolución da dexeneración macular, trastorno que causa a oxidación da retina.

Por outra banda, un consumo regular de uvas tamén resulta moi útil e axeitado para quenes traballan longas horas diante da pantalla do ordenador. Tamén axudan na prevención das cataratas.

Excelentes contra a hipertensión arterial

Grazas ao seu contido en flavonoides, que exercen un efecto protector e axudan positivamente á hora de reducir la tensión arterial alta.

Ideais contra o colesterol

Lo cierto es que podemos decir que las uvas son especialmente interesantes a la hora de cuidar nuestra salud cardiovascular, dado que además de ser útiles tanto en la prevención como en la reducción de la hipertensión arterial, también son ideales cuando existe colesterol alto.

Simplemente maravillosas para a saúde da pel

Ao ser ricas en antioxidantes naturais axudan a combatir os efectos negativos dos radicales libres, que interveñen de forma decisiva no envellecemento.

E aportan beneficios hidratantes e protectores da pel, sendo ideais para disfrutar dunha pel tersa e cuidada.

As súas sementes tamén aportan interesantes beneficios

Ningún comentario:

Publicar un comentario